Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
26.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Stowarzyszenia i organizacje
Oficjalna nominacja członków drużyny olimpijskiej CULINARY TEAM OF POLAND


Dnia 4 lutego 2020, w kawiarni Międzynarodowych Targów Gdańskich – jednego ze strategicznych partnerów drużyny, odbyła się próba generalna oraz oficjalna nominacja członków drużyny olimpijskiej CULINARY TEAM OF POLAND, która reprezentować będzie Polskę na Międzynarodowej Olimpiadzie Kulinarnej (Internationale Kochkunst Ausstellung) w Stuttgarcie!
 

W tym roku, do reprezentacji Culinary Team of Poland powołani zostali:
  • Krzysztof Szulborski Executive Team Manager / Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, Trener kulinarny
  • Krzysztof Gradzewicz Executive Team Head Chef / Executive Chef Hotels Amber Side
  • Grzegorz Parczewski Executive Senior Chef / Szef kuchni i właściciel restauracji „Villa Calvados” w Bydgoszczy, Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Kujaw i Pomorza
  • Zbigniew Korzeniowski Senior Chef Manager / Manager firmy cateringowej „W pół drogi”
  • Andrzej Ławniczak Senior Chef / Właściciel firmy „Kreatornia Smaku”, Sekretarz Stowarzyszenia Kucharzy Polskich
  • Ireneusz Koniuszek Chef / Szef kuchni restauracji „Refektarz” w hotelu „Zamek Ryn” w Rynie
  • Łukasz Lewandowski Chef / Właściciel restauracji „Mała Cegielnia” w Miszewie, Szef kuchni i właściciel restauracji „Kitchen & Coffee Garden” w Gdańsku
  • Kamil Hildebrandt Chef / Head Chef Gastronomy Amber Side
  • Damian Dopieralski Chef / Sous Chef Hotels Amber Side
  • Michał Przewoźnik Chef / Szef Kuchni ECS Amber Side
  • Jacek Kempa Chef / Szef kuchni i właściciel restauracji „Woła'wina” we Wrocławiu
  • Piotr Zawalich Chef / Executive Chef Hotel ,,AMAX" w Mikołajkach, Właściciel firmy ,,Culinary Club By Mazury"
  • Sebastian Cichy Chef / Szef kuchni restauracji „Nowosopocka” w hotelu „Eureka” w Sopocie
  • Bartosz Zwolankowski Chef / Chef de Partie Hotels Amber Side
  • Przemysław Gościniak Chef / Szef kuchni w restauracji „Boska” w Gliwicach
  • Łukasz Gościniak Chef / Szef kuchni w hotelu „Mercure Sepia” w Bydgoszczy
  • Mariusz Dąbała Chef /Szef kuchni restauracji „Karczma pod Sokołem” w Sokółce
  • Mariusz Wolski Chef / Szef kuchni restauracji „Jastny Dwór” w Bąkowie k. Gdańska
  • Piotr Lewtak Chef / Kucharz w „Ristorante La Strada” w Stargardzie
  • Monika Ignaciuk Head Pastry Chef / Mistrzyni cukiernictwa, Ambasadorka marki „Ambasador 92”
  • Wojciech Rzepecki Pastry Chef / Mistrz cukiernictwa, Szef cukierni hotelu „Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront”
  • Aleksandra Borowska Pastry Chef / Szef cukierni Amber Side.
 

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000