Dnia 4 lutego 2020, w kawiarni Międzynarodowych Targów Gdańskich – jednego ze strategicznych partnerów drużyny, odbyła się próba generalna oraz oficjalna nominacja członków drużyny olimpijskiej CULINARY TEAM OF POLAND, która reprezentować będzie Polskę na Międzynarodowej Olimpiadzie Kulinarnej (Internationale Kochkunst Ausstellung) w Stuttgarcie!
W tym roku, do reprezentacji Culinary Team of Poland powołani zostali:
- Krzysztof Szulborski Executive Team Manager / Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, Trener kulinarny
- Krzysztof Gradzewicz Executive Team Head Chef / Executive Chef Hotels Amber Side
- Grzegorz Parczewski Executive Senior Chef / Szef kuchni i właściciel restauracji „Villa Calvados” w Bydgoszczy, Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Kujaw i Pomorza
- Zbigniew Korzeniowski Senior Chef Manager / Manager firmy cateringowej „W pół drogi”
- Andrzej Ławniczak Senior Chef / Właściciel firmy „Kreatornia Smaku”, Sekretarz Stowarzyszenia Kucharzy Polskich
- Ireneusz Koniuszek Chef / Szef kuchni restauracji „Refektarz” w hotelu „Zamek Ryn” w Rynie
- Łukasz Lewandowski Chef / Właściciel restauracji „Mała Cegielnia” w Miszewie, Szef kuchni i właściciel restauracji „Kitchen & Coffee Garden” w Gdańsku
- Kamil Hildebrandt Chef / Head Chef Gastronomy Amber Side
- Damian Dopieralski Chef / Sous Chef Hotels Amber Side
- Michał Przewoźnik Chef / Szef Kuchni ECS Amber Side
- Jacek Kempa Chef / Szef kuchni i właściciel restauracji „Woła'wina” we Wrocławiu
- Piotr Zawalich Chef / Executive Chef Hotel ,,AMAX" w Mikołajkach, Właściciel firmy ,,Culinary Club By Mazury"
- Sebastian Cichy Chef / Szef kuchni restauracji „Nowosopocka” w hotelu „Eureka” w Sopocie
- Bartosz Zwolankowski Chef / Chef de Partie Hotels Amber Side
- Przemysław Gościniak Chef / Szef kuchni w restauracji „Boska” w Gliwicach
- Łukasz Gościniak Chef / Szef kuchni w hotelu „Mercure Sepia” w Bydgoszczy
- Mariusz Dąbała Chef /Szef kuchni restauracji „Karczma pod Sokołem” w Sokółce
- Mariusz Wolski Chef / Szef kuchni restauracji „Jastny Dwór” w Bąkowie k. Gdańska
- Piotr Lewtak Chef / Kucharz w „Ristorante La Strada” w Stargardzie
- Monika Ignaciuk Head Pastry Chef / Mistrzyni cukiernictwa, Ambasadorka marki „Ambasador 92”
- Wojciech Rzepecki Pastry Chef / Mistrz cukiernictwa, Szef cukierni hotelu „Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront”
- Aleksandra Borowska Pastry Chef / Szef cukierni Amber Side.
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.
|