Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
21.11.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Stowarzyszenia i organizacje
Powołanie Stowarzyszenia Lubelskich Kucharzy


I nikt nie powiedział że będzie łatwo...

Szanowni Koledzy, Koleżanki i Przyjaciele
Pragnę poinformować że na mocy ustanowień Walnego Zgromadzenia a także KRS powstało na ziemi lubelskiej Stowarzyszenie Lubelskich Kucharzy, mając nowy Statut, nowe władze, a jednocześnie moc doświadczeń, bogatych doświadczeń i grono WSPANIAŁYCH osób-grono założycielskie kucharzy i szefów kuchni.

Pragnę poinformować, że w skład Zarządu wchodzą:

  • Jacek Jakubczak – Prezes Zarządu
  • Piotr Kowalik
  • Piotr Huszcz

Komisja Rewizyjna:

  • Marcin Sikora
  • Agnieszka Filiks
  • Kafara Katarzyna

Celem stowarzyszenia jest prowadzenie działalności w zakresie:

1) poznawanie tradycji kulinarnych innych narodów
2) kształtowanie i rozwijanie wzorców racjonalnego żywienia wśród szerokich kręgów społeczeństwa
3) kultywowanie narodowych i regionalnych tradycji kulinarnych i cukierniczych
4) popieranie sztuki kulinarnej i cukierniczej
5) uzupełnianie wiedzy i umiejętności kulinarnych członków,
6) współpraca z innymi podmiotami o podobnym działaniu

Liczę, że jak we wcześniejszej działalności, będziemy mogli liczyć na współpracę, organizować wspaniałe pokazy-imprezy kulinarne.

Już w krótce na naszej stronie internetowej ogłosimy nasz zarys programowy i jak już na wstępie I nikt nie powiedział że będzie łatwo..., liczę tą barierę pokonamy i do dzieła...

Moja skromna osoba
Jacek Jakubczak
Prezes Zarządu
j.jakubczak@stowlubkuch.eu
tel. 732 806 506

 

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Rational Robvita LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000