- Realizacja Trzyletniego Projektu współfinansowanego z Funduszu Unii Europejskiej w Ramach Europejskiego Funduszu Społecznego – Projekt Młodzieżowy „Pierwsza Praca” w Pomorskiej Akademii Kulinarnej
- Realizacja Trzyletniego Projektu współfinansowanego z Funduszu Unii Europejskiej w Ramach Europejskiego Funduszu Społecznego – Szkolenie Nauczycieli Branży HoReCa „Chleb Powszedni” w Pomorskiej Akademii Kulinarnej
- Współorganizacja z Firmą Sport Hospitality Usług Cateringowych na Mistrzostwach Europy w Piłce Nożnej na Stadionie PGE Arena w Gdańsku.
- Pokazy i promocja produktów firm sponsorskich – raz w miesiącu, w trakcie zebrań Członków Stowarzyszenia Kucharzy Polskich - Podpisanie nowychumów sponsorskich.
- Udział w XX Finale Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy (obsługa kulinarna imprezy)
- Kursy szkoleniowe w renomowanych szkołach kulinarnych – nagroda za aktywność na rzecz Stowarzyszenia Kucharzy Polskich
- Przygotowania i treningi Drużyny Pomerania Culinary Team w Pomorskiej Akademii Kulinarnej do startu w Olimpiadzie Kulinarnej 2012 w Erfurcie
- Przygotowania do wydania Książki Kucharskiej Mistrzów Kuchni Stowarzyszenia Kucharzy Polskich
- Udział w imprezach targowych organizowanych przez MTG S.A.
- AMBERIF Międzynarodowe Targi Bursztynu, promocja „zupy bursztynowej”
- GTT - Targi Turystyczne, organizacja Konkursu - II Ogólnopolska Sztafeta Kulinarna
- Jarmark Dominikański, pokazy kulinarne, promocja firm
- Jarmark Gwiazdkowy, konkurs kulinarny.
- Współorganizacja XIII Festiwalu Dobrego Humoru.
- IX Międzynarodowe Mistrzostwa Polski BBQ - Dorszowe Żniwa .
- Pokazy kulinarne w trakcie XIII Mistrzostw Świata w Poławianiu Bursztynu.
Opracował:
A. Ławniczak - Sekretarz Stowarzyszenia
Zatwierdził:
K.Szulborski - Prezes Stowarzyszenia
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.