Już po raz kolejny Stowarzyszenie Małopolskich Kucharzy i Cukierników oraz jego Przyjaciele spotkali się na spotkaniu opłatkowym w restauracji Magillo w Krakowie.
Był to wieczór, podczas którego wydarzyło się wiele miłych rzeczy. Jako pierwszy zabrał głos prezes Marcin Polus dziękując gościom za przybycie. Następnie Zarząd Stowarzyszenia przekazał firmom wspierającym podziękowanie za dotychczasową współpracę.
Najlepsze Władze SMKiC zostawiły na koniec, przyznając panu Stanisławowi Przebindowskiemu tytuł Członka Honorowego Stowarzyszenia Małopolskich Kucharzy i Cukierników oraz przekazując na ręce nowego członka Puchar Okolicznościowy z podziękowaniem za wkład i zaangażowanie w światowe jaki w małopolskie cukiernictwo.
Po części oficjalnej wszyscy goście połamali się opłatkiem, a następnie zasiedli do uroczystej kolacji, która nie odbyłaby się bez wsparcia naszych Partnerów: Makro Cash and Carry - Zakopianka, Dorado, Farutex, Knorr, Maspex Wadowice, Swedeponic, Saga, Commercio Polska, Żywiec Zdrój, Lantmannem, Gawor Tradycja - wędliny, Państwo Pietrzyk – kapusta charsznicka.
Na koniec największe podziękowania należą się właścicielom restauracji
Magillo pani
Edycie i Marcinowi Klisiewicz. Bardzo dziękujemy za wspaniałą kolację i oprawę naszego spotkania.
Zarząd SMKiC
Prezes
Marcin Polus
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.