Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
21.11.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Stowarzyszenia i organizacje
Ważne zmiany w Fundacji KSK


26 listopada 2011 roku w hotelu Warszawa w Augustowie odbyło się spotkanie Zarządu Fundacji Klubu Szefów Kuchni oraz jej Fundatorów i Członków. Decyzją Zarządu Fundacji KSK przy aprobacie i zgodzie wszystkich pozostałych osób z Fundacji KSK uczestniczących w spotkaniu zdecydowano między innymi:

     1. W trosce o edukację młodego pokolenia kucharzy kontynuacja współpracy ze szkołami gastronomicznymi a za tym idące organizowanie i pomoc w przeprowadzaniu pokazów, szkoleń, konkursów i wystaw. Prowadzenie szeroko zakrojonych działań wpływających na rozwój osobisty i zawodowy młodych ludzi związanych z gastronomią.

     2. Dbając o poprawę warunków polskiej gastronomii integrowanie środowiska szefów kuchni oraz osób współpracujących z nim.

     3.Szerokie otwarcie się Fundacji Klubu Szefów Kuchni na współpracę z innymi szefami kuchni od 1 stycznia 2012 roku (na określonych zasadach).

     4. Powołanie Rezydentów Regionalnych odpowiedzialnych za koordynację wszystkich działań Fundacji Klubu Szefów Kuchni w poszczególnych regionach Polski:

  • Region Dolnośląski – Waldemar Hołówka
  • Region Śląski i Małopolska – Mirek Drewniak
  • Region Pomorski i Zachodniopomorski – Jarosław Walczyk
  • Region Podlaski oraz Warmii i Mazur  – Marcin Budynek
  • Region Lubuski i Wielkopolski – Łukasz Konik


      5. Nawiązanie współpracy z agencją odpowiedzialną za wizerunek Fundacji.
Od 28 listopada 2011 roku odpowiedzialnymi za wszelkie działania public relations  jest firma SMARTEN

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



"W końcu nie widzę W. Bobera"
(30.11.2011 - 15:47)  (Zbycho)
 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Rational Robvita LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000