Już po raz kolejny Stowarzyszenie Małopolskich Kucharzy i Cukierników oraz jego Przyjaciele spotkali się z okazji Wielkanocy w restauracji Magillo w Krakowie.
Był to wieczór podczas, którego wydarzyło się wiele miłych rzeczy. Jako pierwszy zabrał głos prezes Marcin Polus, dziękując gościom za przybycie, następnie Zarząd Stowarzyszenia przekazał firmom wspierającym podziękowanie za dotychczasową współpracę.
Władze SMKiC najlepsze zostawiły na koniec... i przyznały panu
Zbyszkowi Kurleto tytuł członka honorowego Stowarzyszenia Małopolskich Kucharzy i Cukierników. Po części oficjalnej wszyscy zasiedli do uroczystej kolacji, która nie odbyłaby się bez wsparcia naszych Partnerów: makro Cash and Carry - zakopianka, dorado, farutex, maspex Wadowice, swedeponic, żywiec zdrój, lantmannem.
Na koniec największe podziękowania należą się właścicielom restauracji
Magillo państwu
Edycie i Marcinowi Klisiewicz. Bardzo dziękujemy za wspaniałą kolację i oprawe naszego spotkania wielkanocnego.
Zarząd SMKiC
Prezes
Marcin Polus
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.