Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
29.04.2025
wtorek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
Artykuły spożywcze
Pizzola
Debic
Cukiernia M&K
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Stowarzyszenia i organizacje
Wigilia Klubu Szefów Kuchni


8 grudnia 2007 roku w Hotelu Bristol w Warszawie odbyła się Wigilia Klubu Szefów Kuchni. Uroczyste spotkanie rozpoczęło się po godzinie 18. Imprezę poprowadził „gospodarz domu” Karol Okrasa.

Mimo, że pogoda nie rozpieszcza nas w tym roku urokliwą zimową aurą, przybyli goście – członkowie i sympatycy Klubu Szefów Kuchni świętowali w prawdziwie wigilijnej atmosferze.

Zgromadzeni na uroczystej kolacji goście, zgodnie ze staropolską tradycją przełamali się opłatkiem i złożyli sobie życzenia.

Wieczór upłynął w ciepłej, przyjacielskiej atmosferze, którą dodatkowo podkreślił starannie wybraną na tę okazję muzyką - Marek Sierocki – popularny dziennikarz muzyczny.

Działający aktywnie Klub Szefów Kuchni, przyjął do kapituły nowego członka - jest nim, pochodzący z Krakowa, szef kuchni – Rafał Targosz, Restauracja Cul de Sac.

Kapituła Klubu przyznała również nagrody Złota Szóstka Sponsorów. Wyróżnienia otrzymały firmy wspierające aktywie działalność szefów kuchni.

Członkowie Klubu rozmawiali przy wigilijnych stołach o swoich noworocznych planach. W 2007 roku w Krakowie powstanie Akademia Kulinarna dla profesjonalistów i amatorów dobrej kuchni. Jak zapowiedział Marek Widomski - inicjator powstania akademii - będzie to miejsce przeznaczone m.in. na spotkania kulinarne członków kapituły Klubu Szefów Kuchni.

Nowy rok, dla wielu członków Klubu wiąże się z nowymi wyzwaniami. Wiesław Bober i Krzysztof Dubrow pracują przy otwrciu nowych obiektów hotelarskich. Również Jean Bos zaplanował uruchomienie w Bydgoszczy pierwszej w Polsce restauracji serwującej dania kuchni molekularnej.

Szefowie kuchni, poza osobistymi planami zawodowymi, debatowali także nad kalendarzem imprez Klubu Szefów Kuchni, które odbędą się w nadchodzącym 2008 roku.

 

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



"życzenia"
(14.12.2007 - 09:13)  (Duo Hammer Group )
"Życzenia"
(15.12.2007 - 17:55)  (Jean Bos)
 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000