Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
03.06.2025
wtorek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
TECNOINOX
Artykuły spożywcze
Pizzola
Debic
Cukiernia M&K
Barry Callebaut
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Stowarzyszenia i organizacje
Małopolscy kucharze gotują dla Wielkiej Orkiestry Świąteczenej Pomocy



XV Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy z udziałem Stowarzyszenia Polskich Kucharzy i Cukierników Oddział Małopolska oraz Klubu Szefów Kuchni odbył się 14. stycznia 2007 w Dobczycach. W trakcie imprezy kucharze restauracji krakowskich oraz regionu przyrządzili żurek.



„Świąteczną” potrawę przygotowali:

  • Zbigniew Kurleto - doradca firmy MKN
  • Marcin Polus - szef kuchni restauracja "Paese"
  • Marcin Parda - szef kuchni restauracja "Maurytania"
  • Michał Henzel - szef kuchni restauracja "Ester"
  • Marek Buksa - szef kuchni restauracja "Magillo"
  • Mariusz Bobek - restauracja "Hawelka"
  • Dawid Góra - restauracja "Wenzel"
  • Artur Bała - restauracja "Aqua"

W trakcie zbiórki pieniędzy odbyły się pokazy zespołów ludowych, orkiestr dętych, pokaz walki rycerzy oraz wiele innych atrakcji muzycznych. Wolontariusze zbierali pieniądze do puszek i polecali degustację żurku wykonanego przez kucharzy oraz żołnierzy Wojska Polskiego.

Zarząd Stowarzyszenia Oddział Małopolska dziękuje Powiatowej Stacji Epidemiologiczno-Sanitarnej, Jednostce Wojskowej Kraków Rżąka, władzom miasta Dobczyce oraz sponsorom za pomoc w organizacji.

Na podstawie materiałów przysłanych przez Zbigniewa Kurleto

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.

 


 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic Barry Callebaut iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000